Contactgegevens School

BuSO Mariadal
Klein Overlaar 3
3320 Hoegaarden

Tel: 016 - 76 75 21

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Inschrijvingsperiode 2020 - 2021

 Inschrijvingen voor schooljaar 2020 - 2021 lopen volop. Wil je meer informatie dan kan je ons bereiken via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 016 76 76 21.

VAKANTIEPERIODE: De school is opnieuw telefonisch bereikbaar vanaf 24 augustus. Tussen 7 juli en 24 augustus wordt wekelijks de mail gecheckt. Inschrijvingen op school gebeuren opnieuw vanaf de week van 24 augustus, steeds op afspraak.

 

Het decreet voor gelijke onderwijskansen garandeert het recht op inschrijving van alle jongeren in het basis- en secundair onderwijs. Dit betekent dat u uw zoon/dochter kunt inschrijven in de school van uw keuze. Is uw zoon/dochter 12 jaar of ouder, dan kiest u samen voor een school.

Uw zoon/dochter dient aan de toelatingsvoorwaarden te voldoen. Voor onze school betekent dit dat een leerling een verslag moet hebben voor toegang tot het buitengewoon onderwijs, bestaande uit een attest (type 1, type 3 of basisaanbod) en een protocol ter verantwoording. U moet als ouder instemmen met het pedagogisch project en het schoolreglement, die u bij een eerste inschrijving worden voorgelegd.

Inschrijvingen mogen nooit telefonisch gebeuren maar steeds na een intakegesprek en in aanwezigheid van minsten één van beide ouders.